Poetry slam all stars

I morgon onsdag deltar jag i Poetry Slam All Stars på Ungdomens hus i Uppsala. Det blir kul och det är inte poängen som är… Äh, vem försöker jag lura? Jag är sjukt taggad eftersom det är en unik chans att slå Kung Henry som inte längre tävlar. Sedan vill jag givetvis vinna över Niklas Mesaros som snuvade mig på mästartiteln vid senaste SM.

Men den här tävlingen kommer att bli svår, eftersom det är så många extremt duktiga poeter som är med, My Vingren och Malin Jakobsson till exempel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s