Och vinnaren är…

…inte jag. Nils Jansson (a.k.a. Kung Henry) vann, My Vingren kom på andraplats och Amer Sarsour och jag blev glada treor. Jag var riktigt taggad inför tävlingen men när jag kom dit gick det plötsligt upp för mig att jag tävlade mot kompisar så jag tappade tävlingsinstinkten. Det var en helt ny upplevelse för en tävlingsmänniska som mig.

Bilder och videoklipp från tävlingen kommer snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s