Kvinnodagen och Kuttan

Igår uppträdde jag på humorsajten Kuttan Blues releasefest. Det var ett utmärkt sätt att uppmärksamma kvinnodagen på.

Jag blev presenterad som komiker, vilket var lite oväntat. Ännu mer oväntat var att folk skrattade och senare kommenterade att jag var så rolig att de låg dubbelvikta. Ser man på. Att uppfattningen kan vara så beroende av förväntningen.

*

På vägen hem blev jag antastad av en man på tunnelbanan. Han strök mig över ryggen, trots att jag visade att jag inte var intresserad av kontakt. Detta hände en halvtimme innan kvinnodagen gick över till ännu en dag i patriarkatet.

Ibland blir jag så arg att jag vill spränga alla gränser. Andra gånger blir jag så trött att jag tappar tron på att det går att spränga några gränser. Lyckligtvis är jag oftast arg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s