Locket på

Jag råkade beklaga Marina Abramovic-klippet i ett socialt medium, vilket ledde till en diskussion som ganska snabbt spårade ur. Jag anklagade en vän (som jag tycker väldigt mycket om) för att ägna sig åt manliga härskartekniker och en annan vän (som jag också tycker om) skrev att jag sådde bigott gräs och inbillade mig orättvisor där de inte fanns och så vidare… Min poäng gick inte fram och jag ångrade att jag skrivit något överhuvudtaget. Varför kunde jag inte bara luta mig tillbaka i soffan och ha en normal söndag?

Den här låten sätter fingret på vad jag känner om offentliga diskussioner:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s