Fortfarande inne i bubblan

Det är mycket nu. Hemtenta och b-uppsats i filosofi ska skrivas. Valborg ska firas (jo, det är mycket med Valborg när man bor i Uppsala). Disk ska diskas och tvätt ska tvättas och käraste ska träffas och katten ska klappas. Och inte mist närmar sig SM i poetry slam med stormsteg. Det är en dryg vecka kvar och jag ligger i hårdträning. Det blir därför inte mycket skrivet på bloggen, men då och då är jag på twitter och kastar ut en mening eller twå. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s