Paus

Efter en treårsperiod med konstant hög fart insåg jag att jag var tvungen att dra i bromsen och hitta en lugnare takt i min tillvaro. Därför har det stått still på bloggfronten och många andra fronter för min del på sistone. Man kan inte köra för fort hur länge som helst utan att krascha. Lyckligtvis hann jag sakta ner innan det körde ihop sig helt. Men, som du kanske märker på detta metaforfrosseri, börjar jag långsamt hitta tillbaka till skrivlusten och kanske dyker det upp ett nytt blogginlägg inom kort. Tills dess kan du läsa mina reflektioner kring skrivande i en intervju på författaren Lina Arvidssons blogg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s