Popular. I will be popular.

Carolina Gynning har sagt att man ska skriva om sina känslor, så jag följer hennes råd. Jag känner att jag var lite taskig mot henne i gårdagens inlägg. Hon gav faktiskt tips om hur man bloggar och inte om hur man skriver böcker.

Gynning sa bland annat att man ska beskriva sin vardag så att folk kan känna igen sig. Typ: ”Hon målar också naglarna med rött nagellack”. För att visa att jag tar hennes tips på allvar kör jag denna trestegsraket:

1. Jag målar naglarna med rött nagellack.

2. Jag fotar de målade naglarna.

3. Jag lägger upp bilden.

FightClub

Funkar det? Känner du igen dig?

*

Att en kapitalismkritisk och samtidigt väldigt populär bok råkade hamna i bakgrunden är bara en slump säger vi.

Och om någon undrar tycker jag att filmen bättre än boken rent berättartekniskt, men i boken framgår samhällskritiken tydligare. Man förstår drivkraften bakom urinerandet i de rikas soppor till exempel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s