Världen är större än mig

Jag brukar inte googla mitt namn, men ibland händer det. Jag gjorde det nyss och en av träffarna var en sida med en lista på barn som blev dödade under belägringen av Sarajevo. Till min förfäran upptäckte jag att en jämngammal släkting till mig var på den listan. Född 1977, död 1993. Verkligheten har en tendens att ta fram sin slägga och dänga en i huvudet när man minst anar det.

*

Sarajevo idag.

IMG_3558

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s